Chyba będę sie pozbywał mojej Octy I 2000 rok.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MARECKI86
    Classic
    • 2007
    • 13

Koledzy ,ja mam spryskiwacz osadzony w osi wycieraczki,a po wyjęciu tej diabelnej dyszki płyn leci z otworu w którym jest osadzona jak talala.Dziwi mnie bardzo że nie można kupić tak prostego elementu
  • herman00
    Classic
    • 2006
    • 28

Witajcie,
    Miłe wakacyjne i nie tylko chwile są związane z tym autkiem - Włochyx3, Chorwacja, Szwajcaria, Austria. Na " autostradzie słońca" w okolicach Rzymu poleciałem z 4 osobami i zapakowanym bagażnikiem 200km/h - może było odrobinę z górki. Sentyment duuuuży.
    Octa 1,6 AKL (102kM) rocznik 2000 wersja GLI. Wersja z klimą. Przebieg oryginał 127.000km. Rozrząd zrobiony przy 90.000km. Przy 110.000 wymieniłem amory na Bilsteiny, bo tylne sypnęły się całkiem. Wersja z kratką, ale zarejestrowana na 5 osób. Najpierw był to mój samochód firmowy do "wożenia tyłka" i na krótkie wyjazdy służbowe, potem odkupiłem go od firmy. Tylko ja nim jeżdziłem w firmie. Jest dziewicza, jeśli chodzi o blachę - nawet bez najmniejszej stłuczki. Jak sądzicie ile można spiewać za to autko, a ile realnie dostać ? Wiem, że to wszystko zależy czy sie trafi kupca, ale tak hipotetycznie.
    Pozdrawiam
    Po 10 latach zdradziłem Octavię, ale sentyment został

Komentarz

• marcind
      Rider
      • 2005
      • 438

cena zalezy od tego ile ktos chce dac :roll: a na powaznie to zajrzyj na gratke i wysonduj cene...
      Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
      mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...

Komentarz

Pracuję...